Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

E-pentueessa(foxida peni-simo ja kaivannon alma) syntyi 3 u ja 2 n,mutta toinen nartuista menehtyi,vaikka kiidätimme sen eläinlääkärille.

Hihundin Elma(elma) on aika topakka tyttö,jolla valitettavasti mutkahäntä.Elma kävi kuitenkin LUT-kokeessa saaden B42 8 min eli ei huono koira laisinkaan.Luonntesti 152 pist.Elma on tosi pieni ja olisi ollut näyttelykehäänkin sopiva koira,mutta....Aina ei voi onnistua tämä koiranjalostus.

Syksyllä 2001 kotiimme kannettiin pieni Hihundin Elma mutkikkaan hännän ja vielä mutkikkaamman luonteen kera. Isoa ei Elmasta koskaan fyysisesti tullut, mutta tempperamenttia riittäisi useampaankin mäyräkoiraan. Ketun haju saa Elman raivoihinsa: pienen kokonsa ja ärhäkän luonteensa takia neidillä riittää intoa putkessa. Elma on emäntänsä koira - suihkussa käyntiä myöden ;-D.Tämä tarina on Elman emännältä.

Hihundin Eino(eino) omaa myöskin mutkahännän,mutta on myöskin käynyt LUT-kokeissa saaden kaksi kertaa B42,ei huono tämä Einokaan.Einolla on huono karva joten eipä ne näyttelyt olisi Einon homma ollutkaan.

Hihundin Eero(eero) on kova jätkä,ainakin luulee niin.Eero on valioitunut luolilta kolmessa perättisessä kokeessa.Nuorena poikana kävi muutamassa kokeessa missä ei vielä toiminut,muutti sitten pohjoiseen ja takaisin tultuaan oli iso MIES,joka hoiti lut-hommat erinomaisesti.

Eino on valloittava persoona isolla P:llä. Tämä huumoriveikko osaa yllättää
isäntäväkensä tempauksillaan kerta toisensa jälkeen.Eräs kuuluisa luolakoe päättyi siihen, kun Eino tuhosi auton
käynnistyskyvyttömäksi. Milloin ovat kebabannokset omituisesti kadonneet tai
sukulaisten lemmikkikanit teurastettu. Uusimpana bravuurina on likistää
tortut avantoreikien viereen, mikäli pilkkireissut jäävät saaliittomiksi.
Einon rakkain harrastus on saunomisen ja uuden-vuoden pommien jahtaamisen
lisäksi mönkijällä ajaminen. Mitä kovempaa vauhtia ja ääntä mönkijä pitää,
sitä innokkaammin Einon hampaat iskeytyvät satulapenkkiin. Tämä kyseinen
kapistus onkin nimetty tuning-Einoksi.Itsepäisyydestä huolimatta Einolla voisi olla kysyntää sirkuksessa. Silloin
kun Eino haluaa tehdä yhteistyötä ja miellyttää, osaa se kaikenlaisia
temppuja. Kuten esimerkiksi suorilta jaloilta kaatuminen kyljelleen *PAM*
-käskystä tai huoneen poikki kieriminen.


--
Saga Kjellman/kennel Biitin
http://www.kennelbiitin.com

Hihundin Eeron matka Jaanan luota Mikkeliin taittui mukavasti isossa mustassa kassissa, joka jo itsessään aiheutti esimerkiksi naistenhuoneessa mielenkiintoisia tilanteita. Harvemmin sitä kassi on itsestään lähtenyt kävelemään, saati murissut. Nyttemmin Eero asustelee Ojakkalassa, mutta matka sinne kävi Ylläksen, Siilinjärven ja Espoon kautta; minne emäntä menee, niin sinne nakki seuraa.Ansioituneena nakkina KVA- L Hihundin Eero on laajentanut osaamistaan menestyksekkäästi myös muilla elämän alueilla ketun jallituksen lisäksi. Näistä mainittakoon, kummitusten, mörköjen ja öttimöntiäisten karkoitus iltaisin talosta, ja koko Ojakkalasta, kesäisin perämoottorin trimmin vahtiminen ja muriseminen jos liikettä tapahtuu, nuotilleen ulvominen Kummisedän tunnusmusiikin tahtiin, epämääräisten kapistusten pelotteleminen (mm. lumikola, pyörä, tikapuut ja lapio), varpaillaan kävely koko lenkin ajan jos sataa vettä ja laiturilta järveen sukeltaminen isolla loikalla. Tästä voikin päätellä ettei Eerolla tai sen ihmisillä ole ollenkaan tylsä elämä.Savolaisen elämän asenteen omanneena nakkina Eero ei hötkyile turhia, vaan nauttii elämästä. Kovasti poika odottaakin jo kesää ja "Eerolan" eli pojan oman kopin remonttia, tarkoituksen on laajentaa terassia niin, että aurinkoisina päivinä Eero voi makoilla "nakkiterdellä". Toiveena olisi myös ramppi kopin katolle mistä on paremmat näköalat, ja helpompaa hallinnoida koko Ojakkalaa.Tämä tarina Eeron emännältä.

Hihundin Erkki(erkki) on valitettavasti ja suureksi suruksemme menehtynyt metsästysonnettomuudessa liian hätäisen ampujan toimesta.Erkki oli MAHTAVA metsästyskoira,joka toimi kaikilla metsästyksen osa-alueilla mihin mäyräkoiraa voi käyttää.Erkki oli kasvattajan unelmakoira metsästynäkökulmasta katsoen.


©2019 Kennel Hihundin - suntuubi.com