Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

A-pentue(foxida peni-simo ja kaivannon alma) syntyi jo kennelnimelle,(arttu syntyi ilman kenneknimeä).Pentueessa syntyi 5 u ja 1 n.Hihundin Auvo ja Hihundin Alpo menivät kotikoiriksi.Hihundin Asmo (frodo)sijoitukseen,Hihundin Aappo(ruttis) jäi kotiin,Hihundin Ahvo(ahvo) käyttökoiraksi ja Hihundin Alma-Peni(pörri) käyttökoiraksi.

Frodon kanssa käytiin näyttelyissä(sa) ja LUT-kokeissa jotka alkoivat hyvin,B44 ja B43.Sitten alkoi c-kausi ja muutama b-tulos,kunnes selvisi,että koira aristaa selkäänsä.Koira kävi lääkärissä ja todettiin mäyräkoirahalvaus -oireita ja koira leikattiin.Frodo toipui erittäin hyvin,mutta luola-ura loppui sitten siihen.Näyttelyssä kävimme vielä eikä liikkeistä sanottu mitään negatiivista.Frodolla todettiin joitakin vuosia sitten epilepsia,joten hyvä ettei siitä tullutkaan siitoskoiraa.

Nyt Frodo elelee varttuneen herrasmiehen rauhaisaa kotielämää ja nauttii olostaan.

Ruttiksesta oma tarina omassa linkissään.

Pörri meni käyttökoiraksi maalaistaloon kk.mäykyn,pk.mäykyn ja laikan avuksi.Pörri on toiminut ihan hyvin ja koirat jopa toimivat hyvin yhdessä.Pörri on aika tulinen luonne ja yhteenottoja tuli kk.nartun kanssa aina välillä.Mutta toivottavasti ikä vähän rauhoittaa neitokaista.

IIRO(hihundin alpo)kun Iiro poika tuli meille Jaanalta vilkkaana pentuna sen kutsumanimeksi tuli pian Iiro perrkele kun mielihommana oli kaivaminen,helpointa tietenkin kukkapenkeissä.


metsällä poika on innokas,haukkuu jopa teertä pystykorvamme kanssa ja noutaa riistaa.nyt poika on jo tasaantunut,tottelee kuin ajatus ja luonnetta kuvaa jatkuvasti iloisesti heiluva häntä.

Ahvosta kirjoittaa omistajansa Hanna Savolainen,kunhan joutaa.