Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Alma oli tosi kiva koira omista omituisuuksistaan huolimatta tai juuri niiden takia.Alma rakasti hiirien kaivuuta,uimista,aurinkoa,tietysi kettuja ja supeja,omia reissujaan,pupuja ja määrättyjä ihmisiä yli kaiken.Alma kun lähti omille reissuilleen metsässä,niin tuli takaisin sitten kun kerkesi tai huvitti.Alma tuli minulle 9kk ikäisenä suoraan tarhasta,jouduttiin sitten opettelemaan vähän tota sisäsiisteyttä jonkin aikaa.Alma oli salamannopea katoamaan,kun lähdettiin pois metsästä jos hänen mielestään oli oltu liian vähän aikaa siellä.Se oli yksi silmänräpäys ja likkaa ei näkynyt enää missään,tätä tapahtui USEIN.Olisi tietysti voinut sen kytkeä,mutta annoin sen pitää tämän oman hupinsa.Uiminen oli Alman mielestä super-ihanaa ja sitä ei meinannut saada pois lätäköstä millään.Hiirien kaivuu oli myös top 10 listan kärjessä kuten myös auringonpalvonta.

Alman näyttely-ura oli vaatimaton,ei ollut näyttelykoira,mutta erinomainen luolakoira kylläkin.FIN KVA-L tuli neljällä kokeella S KVA-L kahdella kokeella N KVA-L yhdellä kokeella ja FIN KVA-M kolmella kokeella.

Alma oli taivaanlahja kasvattajalle aloittaa kasvatus,parempaa kantanarttua ei mielestäni joka oksalla kasva.Kiitokset Almasta kuuluvat Ossille ja Marja-Leenalle .

Meinasi unohtua,että Alma sai pronssisen,hopeisen ja kultaisen KÄYTTÖJALOSTUSPALKINNON,joka myönnetään jälkeläisten tulosten perusteella.

Alma sai luonnetestissä 170 pist, mejän paras tulos AVO 3 29 pist. ja ajokokeet kaikki 0 pist.

Selkäkuvaustulos;ei kalkkeutumia ja lonkat AA.

Juttuja Almasta riittäisi sivutolkulla,mutta pidän ne omissa muistossani vielä,ehkä joskus jatkan.Nyt on Artun vuoro esittäytyä.


©2019 Kennel Hihundin - suntuubi.com